Beschrijving van de commissie en doel:

Cool na School biedt naschoolse activiteiten voor de kinderen van de Godelindeschool. School ondersteunt de commissie door het beschikbaar stellen van de locatie.Het doel is om kinderen na school iets extra’s te bieden op sportief en creatief gebied met een gevarieerd lesaanbod.

Leden van de commissie

Quinta Kruijt
Wendy Franssen

Welke activiteiten organiseert de commissie?  

In het laatste blok van het school jaar 2015-2016 vinden onderstaande cursussen plaats:

TKD Tijgers (groep 1,2 en 3)

Het hoofddoel van TKD Tijgers is om kinderen die informatie en ervaring mee te geven, die op een dag misschien kun leven kan redden of te vergemakkelijken of die van anderen. Tijdens de trainingen proberen wij dit te bereiken met veel plezier, spelletjes, rollenspellen en discussies zodat de kinderen spelenderwijs zullen begrijpen wat er bedoeld wordt.

Creatieve workshops (groep 1,2 en 3)

Tijdens deze creatieve workshops met Leontine leer je iedere week iets nieuws!
We gaan 6 verschillende beeldende activiteiten doen, en de mooiste kunstwerken maken!
Het belangrijkste is dat je er veel zin in hebt, en niet bang bent voor vieze handen!
Zo gaan we, portretschilderen, stillevens maken via een druk techniek, tekenen van reuze bloemen en een fantasiedier kleien enz.

Koken (vanaf groep 3)

Tijdens deze cursus leer je iedere week iets lekkers te koken. Groentes wassen, deeg kneden, snijden, bakken en braden. Alle recepten worden verzameld in een kookschrift. Aan het einde van iedere les wordt van de zelfgemaakte gerechten gezamenlijk gesmuld en een deel mee naar huis genomen zodat je thuis ook kunt laten proeven van je culinaire kunsten.

Extra info:

Cool na School is geen naschoolse opvang. Het is de verantwoordelijkheid van de ouders om kinderen op tijd naar de lessen te brengen en op te halen.
Tijdens de cursus vallen de kinderen ook niet onder de verantwoordelijkheid van school maar van de aanbieder van de cursus.